Apotek

Allt från lustförhöjande, glidmedel till rengöringsmedel,badsalt och annat smått o gott! I vårt apotek finner du allt från potensmedel till peniskrämer,klitorisgel och glidmedel. Alla de saker man kan behöva för att göra sexlivet enklare, skönare och roligare. För honom finns hjälp för bättre uthållighet och hårdare stånd och skulle det vara lus...

Allt från lustförhöjande, glidmedel till rengöringsmedel,badsalt och annat smått o gott! I vårt apotek finner du allt från potensmedel till peniskrämer,klitorisgel och glidmedel. Alla de saker man kan behöva för att göra sexlivet enklare, skönare och roligare. För honom finns hjälp för bättre uthållighet och hårdare stånd och skulle det vara lusten som inte infinner sig så har vi hjälpen även för det. Massageoljor används inte bara vid sexlekar utan också vid andra intima stunder. Glidmedel används för att skapa mer glid vid penetration. Kommer inte glidet av sig själv är glidmedel ett ovärderligt hjälpmedel. Det finns även massageoljor och glidmedel i många olika smaker och dofter - och vissa har en särskilt skön, värmande effekt.

Mer

Apotek Det finns 13 produkter.

Underkategorier

 • Massageoljor

  Köp hem lite massageolja och överraska din partner med en avslappnade härlig massage. Finns i olika smaker och konsistenser.

 • Glidmedel

  Använd gärna glidmedel med dina sexleksaker. Finns som vattenbaserade eller silikonbaserade. Varför inte testa en med smak?

 • Lustförhöjande

  Här hittar du lustförhöjande för både honom och henne samt fördröjningssprej 
  och mycket annat från kända märken.

per sida
Visar 1 - 12 av 13 artiklar
Visar 1 - 12 av 13 artiklar