Säkra Betalningar

BETALNINGAR VIA STRIPE

Kortköp är helt avgiftsfritt, och betalning sker i förskott i samband med att du lägger din beställning.

Betalningen genomförs enkelt i vår kundvagn som är skyddad med SSL kryptering. Ingen registrering krävs varken av oss eller av Stripe.

För att öka din säkerhet så hanteras information angående kortbetalningar uteslutande av Stripe. Vårat system lagrar inte, och tar inte del av dina kortuppgifter under något skede av transaktionen.

Stripe är en av världens största leverantörer för betalningslösningar och hanterar flera miljarder i sammanlagda transaktioner per år.

SWISH – BETALA MED DIN MOBIL  

Väljer du att betala med Swish så behöver du inte uppge några kontouppgifter till oss för att skicka in din betalning.

Instruktioner för betalning får du i din orderbekräftelse. Din order blir behandlad så fort betalningen är bekräftad.

Eftersom betalningar gjorda via Swish måste granskas manuellt och matchas mot din order så kan det ta upp till 24 timmar innan det är gjort. Oftast är vi mycket snabbare än så dock!

Du får ett mail när din order är behandlad.

 

Klarna - Faktura och delbetalning

Vilkor för Faktura

Handla nu – betala först efter leverans!

När du betalar via faktura administreras detta av Klarna Bank AB, detta innebär att du handlar tryggt och enkelt.

Du slipper uppge dina kortuppgifter (om du inte själv väljer att betala med kort via Klarna) och betalar först efter det att du mottagit dina varor.

Fakturan skickas via e-post.

Såhär funkar det:

  • 14 dagars betalningstid
  • Du behöver aldrig lämna ut känslig information
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Tillgång till dina fakturor via www.klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Ingen fakturaavgift tillkommer vid 14 dagars betalningstid, vill du vänta med betalning till slutet av nästa månad är betalningsavgiften 39kr.

Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådanafall kommer ni bli meddelade om detta via e-post. Kreditupplysningen är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkoll samt marknadsföring.

Personnummer kan komma att användas som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Vilkor för Delbetalning

Via Klarna Bank AB kan vi erbjuda dig möjligheten att delbetala ditt köp med ett flexibelt delbetalningskonto.

För Flexibel delbetalning är det lägsta beloppet att betala 1/24 av det utnyttjade kreditutrymmet per månad och det tillkommer en kreditränta på 19,90 %. När du väljer delbetalning genom Klarna tillkommer det även varje månad en administrativ avgift på 29,00 SEK.

Givetvis går det även att betala hela summan eller en större del av den inom avtalsperioden utan extra kostnader. För att kunna välja delbetalning måste du vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som görs i samband med köpet. Fakturorna skickas via e-post.

Varför delbetala via Klarna?

  • Du får alltid varan levererad till dig innan du betalar
  • Få längre kredittid med klarna delbetalning
  • Alltid samma räntesats oavsett storlek på köp och antalet månader du väljer att dela upp din avbetalning på
  • Du kan varje månad välja att betala minimibeloppet eller valfritt belopp över det.
  • Tillgång till dina fakturor via www.klarna.se

Exempel: Ett köp på 10 000 SEK betalat över 12 månader har en total summa av betalningar på 11 458,40 SEK och en effektiv ränta på 29,22%

Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/ förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådana fall kommer ni bli meddelade om detta via e-post. Kreditupplysningen är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

Klarna AB har rätt att utföra stickprovskontroller för att säkerställa så fakturan är korrekt.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkoll samt marknadsföring. Personnummer kan används som kundnummer i kundhanteringssyfte.